Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatra zahvatila 90 hektara površine

Požar kod Hvara, očekuje se pomoć kanadera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar na otoku Hvaru, koji je buknuo jučer navečer, zahvati oje 90 hektara trave, makije i česmine na vrlo nepristupačnom terenu.

VOC Split zaprimio je 24. rujna u 20:59 sati dojavu o požaru na otvorenom prostoru na otoku Hvaru između Sućuraja i Bogomolja u blizini uvale Didina donja. Požarom je zahvaćeno oko 90 hektara površine trave, makije i česmine na vrlo nepristupačnom terenu.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

>> Požar kod Zagvozda

U gašenju požara sudjeluju domicilni DVD-i sa otoka Hvara, Sučuraj i Jelsa, te dodatne snage iz splitsko-dalmatinske županije; DIP Split, JVP Split sa sezonskim vatrogascima, te DVD-i Split, Trogir, Vranjic, Omiš, Makarska, Gomilica, Solin, Dugi Rat, Zagvozd, Lovreč, Kaštela, Dugopolje, Podstrana i Mladost sa ukupno 85 vatrogasaca i 22 vatrogasna vozila. Požar još nije lokaliziran, a tijeko jutra uputit će se i jedan kanader u gašenje i sanaciju nepristupačnog terena. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene