Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvoren predmet

Doznaje Dnevnik Nove TV: Gordan Jandroković pod povećalom Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa

Aktualno Galerija Nataša Novaković Nataša Novaković Foto: DNEVNIK.hr Gordan Jandroković Gordan Jandroković Foto: DNEVNIK.hr Ured za državnu imovinu Ured za državnu imovinu Foto: DNEVNIK.hr +0 Gordan Jandroković Galerija 1/4 >>
Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, kako doznaje Dnevnik Nove TV, pod povećalom je Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

Otvoren je predmet i istražuje se postoji li privatna poveznica njega i Vedrana Gajskog zbog kojeg je urgirao u Državnim nekretninama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna po službenoj dužnosti Bandićevi prebjezi i pred Povjerenstvom za odlučivanje o sukobu interesa: Kako mu je kći zaposlena u Gradu? Slika nije dostupna ostaje period hlađenja Ministar Kuščević komentirao nagađanja da će članovi Povjerenstva za odlučivanje o sukoba interesa biti smijenjeni

Podsjetimo, predsjednik Sabora priznao je kako se obratio tadašnjem državnom tajniku Katičiću jer se Gajskom naplaćivala najamnina, a lokal nije bio spojen na struju. Povjerenstvo se zainteresiralo za slučaj nakon što je u medijima izašlo da su supruge Jandroković i Gajski bliske i na društvenim mrežama.

"Povjerenstvo istražuje i činjenice koje se tiču gospodina Jandrokovića i to je sve što mogu reći. Ne mogu u detalje, ali u fokusu nam je sve što je izašlo u medijima, istražujemo njihovu relevantnost i istinost", potvrdila je predsjednica Povjerenstva Nataša Novaković.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene