Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZ VINKOVAČKOG RODILIŠTA

POTRESNA PRIČA 'Dijete se od patnje ukakalo, nagutalo zelene plodne vode'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrlo teško iskustvo podijelila je na Facebooku jedna žena koja je prije dva dana dobila rezultate patologa vezane uz smrt svog djeteta na porodu u vinkovačkoj bolnici.

Facebook stranica Iskustva mama u HR rodilištima okuplja oko 3500 majki koje su imale ugodno ili neugodno iskustvo u nekoj od naših bolnica. Nađe se tu pohvala, pokuda, kritika, no komentar stavljen prije dva dana slomio je i najtvrđa srca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u Španjolskoj Mlada majka umrla na porodu, iskrvarila je pored svoje mrtve bebe: "Trpjela je strašne bolove" Ilustracija Tragedija na cesti Očevid trajao cijelu noć: U sudaru kod Vinkovaca poginula 36-godišnja vozačica

Žena koja ga je napisala u startu je ustvrdila kako čitanje teksta koji slijedi neće biti nimalo lako, ali da je odlučila podijeliti svoje iskustvo iz vinkovačke bolnice.

Ona je, kaže, imala problem što se njena beba penjala gore umjesto da se po dolasku u rađaonu spušta prema zdjelici. Na stol u rađaonu je stavljena u 7:30 sati da bi oko 16:00 sati, nakon što je dobila drip, potpisala za carski rez.

Dva sata kasnije stigao je liječnik u rađaonu i rekao joj neka skače po lopti da se dijete spusti. U trenutku je osjetila iscrpljenost od trudova i skakanja po lopti te je zamolila sestru da je vrati na krevet. Ubrzo se vratio spomenuti liječnik i uz pogrdne riječi tjera trudnicu da nastavi skakati na lopti.

'Onda počinje moj pakao od života. 3 puta skakanje po stomaku da bi moj Ivano izašao van. Nije zaplakao, nije bio živ. 5 min prije toga sam čula njegove zadnje otkucaje srca, vidjela sam tu njegovu malu glavicu, nogice, ruke... Moj Ivano - 3840 i 54 dugačak. Sletilo se 10 doktora oko mog sina, ja sam ležala na stolu u krvi rezana, da bi me šivali nakon sat vremena, danas su stigli nalazi patologa koji dokazuju da se dijete od patnje ukakalo, nagutalo zelene plodne vode. Moje dijete se patilo, da je napravljen carski rez kad je i potpisan moj Ivano bi sad ležao kraj mene. Od vinkovačke bolnice ostalo mi je samo hrpa papira i borba protiv njih, a tugu i bol u srcu u tome ne bih jer veće boli ne postoji', stoji u statusu.

U vinkovačkoj bolnici su nam rekli kako su zaprimili pritužbu obitelji te kako je pokrenut unutarnji nadzor. 'Dok ne dobijemo mišljenje struke, ne možemo davati izjave', rekli su nam u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci.

 

Ovako krece moja prica iz Vinkovačkog rodilista ,nece bit ugodno procitati je al zelim pomoc svim mamama i one koje ce...

Posted by Anđeo Najljepši on Sunday, 14 February 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene