Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ODJEL OFTALMOLOGIJE

DRAMA U OSJEČKOM KBC-U Cijevi toplovoda popucale zbog ekstremne hladnoće, otkazane sve operacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odjel oftalmologije KBC-a Osijek uništen je u poplavi do koje je došlo zbog pucanja cijevi toplovoda uslijed ekstremno niskih temperatura. Kolika je šteta još se ne zna, a otkazani su svi operativni zahvati.

Cijevi toplovoda u zgradi oftalmologije popucale su zbog velike hladnoće, a voda se izlila po skupocjenim uređajima i instrumentima.

Pročitajte i ovo Policija na mjestu pada zrakoplova Teško ozlijeđen muškarac Srušio se zrakoplov na istoku Hrvatske: "On se s te visine sjurio praktički okomito" KBC Osijek Teške ozljede Nevrijeme odnijelo još jedan život: U bolnici preminuo muškarac koji je pao s krova prilikom saniranja štete

Točan iznos materijalne štete još je nepoznat jer se čeka nalaz procjenitelja, a skupocjene uređaje još nisu ni pokušali uključiti. No iz KBC-a Osijek obavještavaju pacijente koji su naručeni na zahvate u narednim danima da ne moraju dolaziti.

Samo u ponedjeljak planirano je 18 operativnih zahvata.

Inače, osječki KBC stradao je i prošlog ljeta kada je jak vjetar odnio krov, nakon čega je ozbiljnu štetu pretrpio odjel pedijatrije. Zbog toga je u pokrenuta i humanitarna akcija kojoj se odazvao veliki broj građana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene