Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Antithompsonovci' organiziraju antikoncert

Policija snimala Thompsonov koncert

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastup Marka Perkovića Thompsona na Stradunu uoči Dana dubrovačkih branitelja, počeo je napomenom da ga policija snima. Thompsonov koncert policijskim kamerama zabilježen je i u Virovitici.

Na Dan dubrovačkih branitelja na Thompsonovom koncertu okupilo oko 10.000 Dubrovčana, a koncert je osigravalo 70 policajaca i stotinjak zaštitara, piše barkun.hr. Zbog zlouporabe pirotehničkih sredstava i narušavanja javnog reda i mira privedeno je sedam osoba.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

'Koncerti se snimaju prema prosudbi, radi kasnijeg sankcioniranja eventualnog prekršaja ili kaznenih djela', rekla je glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Marija Gjenero.

Thompson će koncert održati i u Pazinu 20. prosinca, a dan prije toga održat će se antikoncert kojim će, prema riječima organizatora izvođači pokazati što misle o Thompsonu i njegovim porukama. Na antikoncertu sudjelovat će KUD Idijoti, Tito's boys, Šajeta te mladi istarski alternativni bendovi. U zabavnom će dijelu nastupiti i Bijele udovice.

Organizatori najavljuju razne igre 'Rušenje makete Arene petardama', 'Thompsone, ne ljuti se', 'Zabijanje mača u srce Istre' i 'Utrku na 100 metara s preprekama od partizana'.

Organizatori su najvili i prosvjed za 13. prosinca o kojem će se detaljnije saznati na najavljenoj konferenciji za novinare.

Thompson će u Pazinu u Boćarskom domu održati dva koncerta, 20. i 21. prosinca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene