Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavili ga radnici

Policija istražuje Čačićev Coning

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Policijskoj upravi Varaždinskoj potvrdili su da se provodi kriminalističko istraživanje vezano uz poduzeće Coning.

Podsjetimo, upravu i nadzorni odbor prijavili su sami radnici, koji nisu dobili već osam plaća te su stupili u štrajk, kojim potražuju više od 10 milijuna kuna bruto.

Pročitajte i ovo Magdalena Komes Spomenula i Milanovića Komes odgovorila Čačiću: “Nulta tolerancija na korupciju proizlazi iz stranačke vertikale i to mu smeta“ U automobilu skrivao gotovo 6,5 kilograma metamfetamina Podnesena kaznena prijava Velika zapljena kod Zagreba: Policijski pas u BMW-u otkrio 6,5 kilograma metamfetamina

>> Radnici Coninga direktore zbog neisplate plaća prijavili DORH-u

'Prijavu je u ime radnika Coning d.d.-a, Coning Ecogradnje, Coneca i Congame podnio regionalni povjerenik Sindikata graditeljstva Hrvatske Mladen Zemljić. Prijavljene su sve uprave i nadzorni odbor koji je isti u tim tvrtkama Coning Grupe. Razlozi su netransparentnost, sumnjive prodaje nekretnina, neisplata plaća i neuplata doprinosa, koje nam navodno nisu uplatili tri godine... Sve u svemu prijavljeni su za loše gospodarenje i svjesno vođenje tvrtki u propast ', kaže Srećko Vidaček, sindikalni povjerenik u Coningu.

Kaže da nisu vidjeli "krimovce" u tvrtki niti ih je itko zvao ili obavijestio te nagađa da stoga osobe koje se ispituju odlaze u policiju. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene