Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Upozorili i na mobing

Radnici Coninga direktore zbog neisplate plaća prijavili DORH-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv uprave i nadzornih odbora svih tvrtki u sastavu Coninga radnici su podnijeli prijavu Državnom odvjetništvu zbog sedam neisplaćenih plaća.

Zbog netransparentnog poslovanja, radnici Coninga d.d. Državnom odvjetništvu podnijeli su prijavu protiv uprave i nadzornih odbora svih tvrtki.

Pročitajte i ovo Ilustracija Najavio sindikat Njemački strojovođe idu u štrajk, otkazat će se na tisuće putovanja: Traže veće plaće, kraće radno vrijeme... Slika nije dostupna Otkad je otišao tvrtke tone Radnici Coninga u štrajku: 'Čačića vidimo samo na fitnesu u zgradi preko puta'

>> FOTO: Čačić snimljen za volanom!

Nakon što postupak mirenja uprave i zaposlenih u Coningu nije uspio, radnicima koji štrajkaju od četvrtka pridružilo se i stotinjak kolega. Upozorili su i na mobing nad zaposlenicima koji upozoravaju na nepravilnosti.

Od štrajka neće odustati dok im se ne uplati sedam zaostalih plaća. Radnicima nisu uplaćivani ni doprinosi za posljednje tri godine.

'Mi smo poslali DORH-u prijavu protiv kompletne uprave i nadzornih odbora svih firmi za netransparetno poslovanje, neisplatu plaća, sad je na njima. Da ih više ne prozivamo preko medija, nego smo direktno poslali i obavijestili upravu o tome', rekao je sindikalni povjerenik Srećko Vidaček.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene