Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već tradicionalno

Pogledajte kako su ronioci postavili božićno drvce u more!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ronioci iz Kostrene, Senja, Karlovca i Zagreba i ove su godine ujedinili snage te postavili božićno drvce i pod morem. Zimski noćni uron izazov je svim roniocima, a u hladno je more ove godine uronilo njih 20-ak. Ovoj se tradiciji vesele i djeca koja su drvce pomogla okititi.

Što je Božić bez okićena drvca? Tom su se mišlju vodili i u društvu podvodnih aktivnosti Kostrena kada su ga pred desetak godina prvi puta odlućili postaviti u njima najdraži ambijent - pod more.

Pročitajte i ovo Odbačene i izgubljene ribarske mreže - 8 Loša i za ljude Znate li što su "mreže duhova"? Pošast na dnu mora koja ubija morski svijet Ronjenje može biti opasno PRAVILA SU ZAKON Opasnosti koje skrivaju morske dubine: Iskusni ronilac otkriva koja su tri osnovna pravila za sve koji žele uživati u ronjenju

'Mislili smo to napraviti i onda smo rekli - po danu to nije problem, ali po noći je puno efektnije, interesantnije i zanimljivije. I za nas a pogotovo za našu djecu. Mi imamo dosta djece u klubu', kazao je Josip Bilić iz KPA Kosrena.

A najmlađi su imali poseban zadatak. Jelku pripremiti za uron. Potom su mali ronioci uživali gledajući starije kolege u iščekivanju dana kada će im se moći pridružiti. Dobro druženje uz sport koji vole - za ove dečke bolje ne može biti. A vidjeti kuglice na jelki pod morem, slažu se, poseban je doživljaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene