449837
449837
449837
449837
449837

INTERAKTIVNA KARTA Pogledajte kako je glasovala Hrvatska

  • , 11.09.2016., 23:18
  • Autor:
  • komentara

Na stranici Državnog izbornog povjerenstva (DIP) ujedno možete vidjeti i usporedbu s rezultatima parlamentarnih izbora 2015. godine.

 
 
 
 
Karta otkriva kako se glasovalo po izbornim jedinicama
Karta otkriva kako se glasovalo po izbornim jedinicama

Na stranicama Državnog izbornog povjerenstva Republike Hrvatske (DIP) u svakom je trenutku moguće vidjeti kako se glasovalo od izborne jedinice do izborne jedinice.

Navigacija nudi pregled i kako se glasovalo u vašem biračkom mjestu, kao i što su rekli birači u inozemstvu, odnosno kome su se priklonile nacionalne manjine. No sve će te opcije biti u potpunosti aktivne kada DIP obradi gotovo sve podatke.

Na DIP-ovoj stranici ujedno možete pregledati sve liste koje su prešle izborni prag, a ujedno vidjeti i usporedbu s rezultatima parlamentarnih izbora 2015. godine.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se