Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stišavanje

Pogledajte kako je Tomislav Tomašević reagirao na novinare koji nisu prestajali razgovarati

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević održao je redovnu tjednu konferenciju za medije sa svojim zamjenicima Danijelom Dolenec i Lukom Korlaetom u Gradskoj upravi u Zagrebu.

Nešto više od 3000 djece ostalo je bez mjesta u vrtiću, objavio je Grad Zagreb, iz kojega su poručili kako postoji i rok za prigovore koji će završiti 28. lipnja, nakon čega će se, navode, upisati još 500-tinjak djece.

Rezultate upisa u vrtić predstavila je zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Danijela Dolenec na redovnoj tjednoj konferenciji za medije s kolegama dozamjenikom gradonačelnika Lukom Korlaetom i gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem.

"Nisu se ispunila katastrofična predviđanja o 10.000 neupisane djece'', podsjetio je Tomašević, koji se osvrnuo i na najnovije u dugom nizu problema u bolnici Sveti Duh.

Nakon što se tijekom vikenda doznalo za još jednu smrt u čekaonici - pacijentica se ugušila pecivom, u utorak je bolnica potvrdila da šestero novorođenčadi rođene u toj bolnici ima simptome enterovirusnog meningitisa te su zabranjeni posjeti na odjelu ginekologije. U bolnicu su stoga u utorak poslani sanitarni inspektori, dok je Ministarstvo zdravstva poslalo zdravstvenu inspekciju.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron eksao bocu piva Dao se nagovoriti VIDEO Ludilo u svlačionici: Pogledajte koliko je Macronu trebalo da popije pivo

Pročitajte i ovo Ilustracija Nepoželjna funkcija Zar nitko ne želi posao plaćen 9000 eura mjesečno?

Gradonačelnik Zagreba rekao je da Sveti Duh nije najgora bolnica te da stanje u toj bolnici ne bi trebala biti udarna vijest, a dok je govorio, neki od prisutnih iz medija nisu prestajali razgovarati pa je reagirao tražeći ih da se stišaju.

''Možemo malo tiše tamo? To sad već traje cijelu konferenciju za medije pa ako nije problem. Mislim, ne moramo mi ovdje biti. Mi smo ovdje radi vas'', podsjetio je Tomašević.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene