Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radioterapija ga nije omela

Pogledajte kako Chavez pleše s djecom koja repaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Venezuelanski predsjednik Hugo Chavez razveselio je djecu kada je s njima zaplesao na pozornici dok su pjevali rep.

Chavez je na dječjoj predstavi koja je emitirana na venezuelanskoj televiziji VTV plesao na pozornici s djecom dok su dva mlada glazbenika repala.

Pročitajte i ovo Tomislav Sokol plesao u noćnom klubu Od šanka do podija Nije Sokol jedini koji voli plesati: Pogledajte kako partijaju i drugi hrvatski političari Tomislav Sokol plesao u noćnom klubu Dobar provod u Strasbourgu VIDEO Luda zabava HDZ-ova europarlamentarca: Rasplesao se na šanku u noćnom klubu

Ova se predstava dogodila u dvorani Ríos Reyni za dvije tisuće ljudi iz društvenih pokreta, izbjegličkih obitelji i glasnogovornika općinskih savjeta za vrijeme ceremonije posvećene stambenim vlasničkim dokumentima.

Događaju je među ostalim uzvanicima, prisustvovao i predsjednik Chavez netom nakon svog puta u Kubi gdje je započeo radioterapiju radi liječenja raka. Kazao je da je u dobroj formi.

>> Chavezu se vratio tumor, kreće na tretman radioterapije

Podsjetimo, od povratka u Caracas iz Havane prije dva tjedna, nakon treće operacije u manje od godinu dana kojom mu je uklonjen maligni tumor iz zdjelice, 57-godišnji socijalistički vođa najavio je da će uskoro početi s radioterapijom.

Očekuje se da će ga terapija oslabiti tijekom kampanje za osvajanje novog šestogodišnjeg mandata na predsjedničkim izborima 7. listopada.

Chavez dominira venezuelanskom politikom posljednjih 13 godina, a njegova bolest je šokirala birače u zemlji koja je najveći izvoznik nafte u Južnoj Americi. Očekuje se da će ga liječenje spriječiti u njegovoj kampanji 'čovjek sa ulice' koju je tako dobro primjenjivao u prošlosti. Neki se pitaju koliko će Chavez biti sposoban upravljati ako ponovo pobjedi. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene