Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od šanka do podija

Nije Sokol jedini koji voli plesati: Pogledajte kako partijaju i drugi hrvatski političari

I političari se znaju dobro zabavljati. Snimka jednog od njih kako pleše na šanku širi se društvenim mrežama.

Svoje uspjehu u Europskom parlamentu hrvatski europarlamentarac Tomislav Sokol proslavio je na šanku u kafić u koji inače zalaze europarlamentarci i gdje je, kako kaže, plesanje na šanku uobičajeno.

Nije Sokol jedini koji voli plesati. Gradonačelnik Svete Nedelje i saborski zastupnik Dario Zurovec natjecao se u Plesu sa zvijezdama. Predsjednik Sabora Gordan Jandroković prošlog je ljeta partijao na Krku.

Pročitajte i ovo Matea Drmić i Željko Stipanović Nenadani trošak Mnogi se njime rado goste, no blagdanski stol ove bi godine mogao biti kratak: "Bit će skuplje za 30 posto"

Političari nekad zaplešu i u protokolu, a čini se kako bivša predsjednica države Kolinda Grabar Kitarović i sadašnji premijer Andrej Plenković vole šokačko kolo.

Bivši predsjednik Republike Stipe Mesić je uživao uz orijentalnu glazbu, a ples nije bio stran ni još jednom bivšem stanaru Pantovčaka Ivi Josipoviću.

Pročitajte i ovo Krešimir Sever Važan resor Šef sindikata o budućem ministru: "Za tu poziciju treba imati više od istreniranog tijela, treba biti i mačak..."

U Trakošćanu su zaplesali bivša premijerka Jadranka Kosor i slovenski joj kolega Borut Pahor, a snimka rasplesanog splitskog gradonačelnika Željka Keruma koji pjeva da je stari morski vuk postala je internetska senzacija.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene