Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sedam mjeseci kasnije

Teško ozlijedila supruga nožem, tužiteljstvo podiglo optužnicu: "Iskreno, nisam htjela da umre. Samo sam se branila"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Podignuta je optužnica protiv žene koja je nožem teško ozlijedila supruga u svađi. "Nisam htjela da umre. Samo sam se branila", rekla je u iskazu.

Tužiteljstvo je podiglo optužnicu protiv 47-godišnjakinje koja je prije sedam mjeseci u obiteljskoj kući svoga šogora u Velikoj Gorici izbola supruga i teško ga ozlijedila.

Tereti je se za pokušaj ubojstva 49-godišnjaka koji ju je fizički, verbalno i psihički zlostavljao. Ona ga je dvaput ubola nožem u trbuh i u desnu stranu prsnog koša.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić "I kod nas neki zločince drže svecima" Analitičar o Vučićevoj pobjedi: "Morat će progutati jako gorku pilulu za Srbe, a jedan mu se čovjek degutantno ulizuje"

Preživio je zahvaljujući liječničkoj intervenciji u KBC-u Zagreb, piše Jutarnji list.

Protiv osumnjičene na snazi su mjere opreza zbog opasnosti od bijega. Riječ je o stranoj državljanki koja u vrijeme zločina nije imala reguliran status u Hrvatskoj. Prebivalište joj je bilo prijavljeno u Požarevcu, a boravište u Belgiji.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Jedan teško ozlijeđen Makljaža u Mostaru: Zaštitari cipelarili i palicama pretukli Dubrovčanina i dvojicu Splićana

Jutarnji piše da je žena nakon sukoba pokucala na vrata susjeda i prepuna modrica i s krvavim nožem rekla da je ubola muža jer to više nije mogla trpjeti, ali i da je već jednom bila u sigurnoj kući zbog njega.

"Držao mi je ruku u kojoj sam držala nož te ni sama ne znam kako, ali ubola sam ga u rebra i trbuh. Dva puta. Nakon toga izašla sam iz kuće i molila susjede da zovu hitnu i policiju. Iskreno, nisam htjela da umre. Samo sam se branila", stoji u njezinu iskazu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene