Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan teško ozlijeđen

Makljaža u Mostaru: Zaštitari cipelarili i palicama pretukli Dubrovčanina i dvojicu Splićana

Policija u BiH, ilustracija
Policija u BiH, ilustracija Foto: Antonio Balic/Cropix
Policija je utvrdila da su trojica muškaraca bila gosti u noćnom klubu Cube te da su se penjali po stolicama, zbog čega su ih zaštitari izbacili iz objekta te potom istukli.

Dubrovčanin i dvojica Splićana pretučeni su u noći na nedjelju u napadu zaštitara u noćnome klubu u Mostaru, izvijestili su u ponedjeljak iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Policiju je o izgredu izvijestio liječnik hitne pomoći koji je rekao da su se za pomoć obratile osobe s ozljedama zadobivenima u fizičkom napadu. Radi se o državljanima Republike Hrvatske D. J. (1997.) i S. Đ. (1988.) iz Splita i A. S. (1992.) iz Dubrovnika.

Pročitajte i ovo Screenshot s Kia-Hrvatska Auto zvan čežnja Tisuće Hrvata nasjele na novu prevaru, nevjerojatno u što su povjerovali: "Učini to sada i sretno!"

Nakon ukazane hitne pomoći D. J. je zbog težih ozljeda prevezen u Centar urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru.

Policijski djelatnici utvrdili su da su trojica muškaraca bila gosti u noćnom klubu Cube te da su se penjali po stolicama u objektu, zbog čega su ih zaštitari izbacili iz objekta.

Pročitajte i ovo Suđenje zbog ubojstva Tomislava Sablje - 3 Ostaju u istražnom zatvoru Redari optuženi za Sabljino ubojstvo izjasnili se da nisu krivi: Na suđenu pročitani detalji događaja iz kobne noći

Kako dalje navodi policija, zaštitari su udarali D. J. ispred kluba dok je ležao na zemlji, a jedan od zaštitara po navodima ozlijeđenog Splićanina imao je kapu fantomku na glavi te palicu kojom ga je više puta udario.

Policija radi na rasvjetljavanju toga događaja, priopćili su iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene