Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prolazno smirivanje vremena

Početkom tjedna proljepšanje vremena, kasnije opet bura i snijeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon uistinu vrlo jake bure, za koju već i iskustveno jako dobro znamo kakve je, u najmanju ruku nezgodne situacije sposobna prouzrokovati, vrijeme se prolazno smirilo.

Jake bure bit će i sutra, uglavnom podno Velebita, s tim da ne bi trebala biti toliko intenzivna kao do sad. Drugdje duž Jadrana očekujemo je također, ali u okvirima slabe do umjerene jakosti. Prema sredini tjedna i okrenut će na jugo pa će i osjet hladnoće na moru biti umanjen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vremenska prognoza Možemo spremiti kapute i kabanice: U kratkim rukavima ćemo uživati još neko vrijeme Slika nije dostupna Ljeto nam se vraća Čeka nas još ugodnog ljetnog vremena: Iznenadna zima brzo odlazi, a sa sobom odnosi i kišu

Dnevna temperatura će idućih dana čak i mrvicu porasti. Ukupno vrijeme izgleda nešto malo povoljnije nego do sad, iako već sredinom tjedna možemo očekivati nove oborine, a svih ovih dana pozornost valja skrenuti i na noći koje će biti iznimno hladne.

>> Ponovno zima: Na Plitvicama 60 cm snijega

Idućih dana vrijeme će biti promjenjivo oblačno, a od sredine tjedna ponovno je mjestimice moguć snijeg. Samo kratkotrajno može biti i kiše. Vjetar će većinom biti slab, a temperatura će ostati slična ili možda malo viša nego do sad. Noću će zato biti vrlo hladno.

U sljedeća tri dana na moru će u početku još biti više sunca, no u srijedu će se i ovdje naoblačiti, a zatim ponegdje očekujemo i kišu. Dakle, ukupno idućih dana, malo toplije, bez olujne bure, ali od sredine tjedna ponovno uz mjestimične oborine.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene