Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preskočili smo proljeće?

Mala zemlja za velike gušte: U Hrvatskoj se danas kupalo i skijalo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon duge i hladne zime stiglo je konačno sunčano razdoblje. Temperature se dižu iznad 24 stupnja, što su mnogi iskoristili otvorivši sezonu kupanja.

Najvišu dnevnu temperaturu danas u 14 sati bilježili su Metković i Knin gdje se živa u termometru penjala sve do 24 stupnja. Ništa manje ugodno nije bilo ni u Splitu u kojem je izmjereno 22°C pa ni ne čudi da su Splićani današnji dan iskoristili za kupanac. Na popularnim Bačvicama našli su se svi željni sunca, mora i zabave.

Pročitajte i ovo Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada Radovi u Vukovarskoj ulici u Splitu Krive građevinske radove FOTO Velika rupa u centru Splita: Građani strahuju od urušavanja žile kucavice grada

>> Doznajte kakvo nas vrijeme očekuje!

Čini se kako se obistinjuju nagađanja da ove godine proljeća neće biti nego ćemo iz čizama i kaputa uskočiti u japanke i kupaće kostime.

No, dok se na jednom kraju zemlje otvarala sezona kupanja na drugom kraju se zatvarala sezona skijanja. Tako su mnogi Zagrepčani i njihovi gosti današnji dan odlučili iskoristiti na sljemenskom snijegu. Temperature su i gore bile prilično ugodne pa su mnogi odlučili skijati u kratkim rukavima.

Jeste li i vi na sličan način proveli današnji dan? Šaljite nam svoje fotografije na moj.report@novatv.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene