Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Doznajte kakvo nas vrijeme očekuje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon par dana ljepšeg vremena opet je pala kiša.

Jutro je danas donijelo kišu i pljuskove uglavnom u središnjem i gorskom dijelu Hrvatske. Tijekom dana će u središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji biti promjenjivo oblačno s povremenom prijepodnevnom kišom i mjestimičnim popodnevnim pljuskovima. Temperatura popodne bit će viša od 15 stupnjeva, a puhat će osvježavajući vjetrovi sa sjeverne polovine obzora.

Pročitajte i ovo Saharski pijesak iznad Varaždina, ilustracija Ljeto je uranilo Temperature do 30 stupnjeva, a onda nagla promjena: Danas nam stiže saharski pijesak, objavljeno upozorenje za neke građane Ilustracija Vremenska prognoza Uskoro nam se vraća nestabilno vrijeme: Meteorolog otkriva kada stiže nova promjena

>> Opet kiša - doznajte kada!

U Istri i na Kvarneru nastupit će razvedravanje. Popodnevna temperatura u primorju bit će oko ugodnih 15 stupnjeva, zapuhat će zapadnjak i sjeverozapadnjak, a podno Velebita bura. U Gorskom kotaru i Lici bit će promjenjivo oblačno s povremenom prijepodnevnom kišom i popodnevnim pljuskovima.

U Dalmaciji će tijekom dana biti pretežito sunčano. Mjestimice prolazno naoblačenje s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima, uglavnom u Zagori i na dubrovačkom području. Najprije će puhati jugo, a zatim sjeverozapadnjak i zapadnjak. Temperatura bez zamjetne promjene.

U kopnenom području Hrvatske sljedećih dana bit će pretežito sunčano, samo u nedjelju mjestimični popodnevni pljuskovi. Puhat će slabi sjeverni vjetrovi i bit će malo svježije nego u protekla dva dana. Ujutro gdjegdje malo magle.

I na Jadranu od nedjelje do utorka bez kiše i sunčano, ali uz umjerene vjetrove, buru i sjeverozapadnjak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene