Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privela ga policija

Pijani Varaždinac na naplatnim kućicama priredio 'show'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani muškarac pravu je dramu napravio na naplatnim kućicama kod Zadra.

Vidno alkoholiziran, silazeći s autoceste kod Zadra, svojim automobilom 37-godišnjak iz Varaždina, ušao je u krivu traku na naplatnim kućicama, piše zadarski.hr.

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Slika nije dostupna UHIĆEN JE Dobio je paprenu kaznu: 36-godišnjak bez vozačkog ispita i s 3 promila alkohola u krvi bježao policiji

Na naplatnim kućicama priredio je 'show'. Kad ga je djelatnik HAC-a upozorio da je u krivoj traci i zamolio da dođe na pravu stranu kako bi mu mogao naplatiti cestarinu, podivljao i počeo vrijeđati zaposlenika u naplatnoj kućici vičući mu da je nesposoban.

VIDEO Kad ste zadnji put vidjeli nekoga ovako pijanog?

Djelatnik je pozvao policiju koja je Varaždincu izmjerila 1,4 promila alkohola u krvi. Odveli su ga sa sobom u policijsku postaju gdje je zadržan do otriježnjenja.

Protiv njega su podnesene dvije prijave: zbog narušavanja javnog reda i mira te zbog upravljanja vozilom u alkoholiziranom stanju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene