Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozio i službenog psa

Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro

Ilustracija
Ilustracija Foto: Goran Mehkek / CROPIX
U subotu 23. ožujka oko 6:50 u Sisačkoj ulici u Popovači dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao policajac pod utjecajem alkohola.

47-godišnji policijski službenik udaljen je s dužnosti i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak nakon što je u službenom automobilu i pod utjecajem alkohola izazvao prometnu nesreću.

Kako se navodi u izvještaju PU sisačko-moslavačke, policajac je u subotu u 6:50 prilikom dolaska na posao upravljao specijalnim službenim vozilom za prijevoz službenog psa, koji je također bio u automobilu.

Pročitajte i ovo Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

Pročitajte i ovo Jednokratno novčano primanje za umirovljenike, Ilustracija Jednokratna pomoć Dobra vijest za umirovljenike: Uskoro na račune sjeda novac, provjerite koliko

Policajac u vožnji nije držao razmak te je udario u automobil ispred sebe, koji je od siline udara odbačen, te je udario u dva metalna stupa i betonsku ogradu, javlja policija. Policajac je lakše ozlijeđen, a prilikom alkotestiranja utvrđena mu je prisutnost alkohola u organizmu od 1,35 promila.

Pročitajte i ovo KBC Zagreb Što s pacijentima? Najveća zagrebačka bolnica odgađa preglede i operacije zbog izbora

Zbog počinjenih prometnih prekršaja kojima je izazivao prometnu nesreću policijski službenik prekršajno je procesuiran, udaljen iz službe te će protiv njega biti podnesen zahtjev za pokretanjem disciplinskog postupka, izvijestila je sisačko-moslavačka policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene