Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ćorić nezadovoljan radom Vijeća

'Vola se veže za rogove, čovjeka za riječ'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Član Vijeća za suradnju, Pero Ćorić priznao je da i sam ponekad iz medija sazna za neke važne odluke koje je Vijeće donijelo, što je riješeno, što je promijenjeno u hodu kao i značaj tih donesenih odluka.

Saborski zastupnik Pero Ćorić iz stranke HSP AS ujedno i član Vijeća za suradnju koje je osnovano radi koordinacije i lakšeg usuglašavanja i donošenja odluka između Domoljuben koalicije i MOST-a, kazao je kako Vijeće ne radi dobro.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Glavni krivac'' Suspendirani članovi HSP-a AS prozivaju Ćorića za kult ličnosti Slika nije dostupna "Stvorio kult ličnosti" HSP AS suspendirao Peru Ćorića, on tvrdi da sjednica nije bila legalna

'Teško mi je reći kada smo se sastali, još mi se teže sjetit što smo donijeli odluke, pogotovo se ne mogu sjetiti što je od toga provedeno', kazao je Ćorić te se slikovito izrazio rekavši da se 'vola veže za rogove, čovjeka za riječ, a političke stranke za potpisane sporazume'.

Dodao je da i sam ponekad iz medija sazna za neke važne odluke koje je Vijeće donijelo, što je riješeno, što je promijenjeno u hodu kao i značaj tih donesenih odluka.

'Kada razgovaram s ekipom izu MOST-a, pola njih mi kaže ja nisam u MOST-u. Trebaju se odlučiti tko je njihov član, a tko nije', kazao je Ćorić.

Napominje da Tomislava Karamarka smatra vođom koji bi trebao udariti šakom o stol jer je, kako kaže, ovoga dosta.

'Ne budemo li mi uskoro smijenili ravnatelja javnog servisa koji je dugi niz godina služio lijevoj gubitničkoj opciji, ne bude li premijer Orešković razriješio Lozančića, danas ili sutra, mislim da treba nas sve smijeniti', poručio je Ćorić.

Upitan o suradnji i neslaganjim između Domoljubne koalicije i MOST-a kojima svjedočimo posljednjih dana, Ćorić je kazao da se do sada to vješto prikrivalo, no suradnja je zaista teška.

'Meni se zamjera jer izlazim u javnost, jer progovaram, no ja moram biti glas naroda. Nismo došli da bi se uhljebili, imamo obvezu odraditi ovaj dio, ako nismo sposobni preuzeti odbogovornost koja se od nas očekuje, nije nam mjesto ovdje', poručio je Ćorić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene