Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlahušić reagirao

Pave Župan Rusković smijenjena nakon izjave o australskim turistima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučerašnja izjava Pave Župan Rusković o australskim i novozelandskim turistima, nije dobro odjeknula u vrhu dubrovačkih gradskih vlasti.

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić primio je danas Pavu Župan Rusković te je izvijestio da je Turističkoj zajednici Grada Dubrovnika predložio da se njen angažman u Destinacijskom managementu, koji ugovorom traje do 31. prosinca 2011. godine više ne produžava.

Pročitajte i ovo Cesta prema Srđu - 1 Simbol nebrige Jedina cesta prema Srđu je proširena, ali tek djelomično: Stari problem još čeka rješenje Pitanje hotela Belveder Slika Dubrovnika Trebao je biti luksuzni hotel, a već 20 godina je ruševina: "Fantastičan projekt za koji je bilo i novca, ali je bio zaustavljan više puta"

'Grad Dubrovnik je otvoren i slobodan grad u kojem su svi dobrodošli, a zajednički cilj svih uključenih u dubrovački turizam treba biti postizanje kvalitete ponude i jamstva sigurnosti i ugodnog boravka posjetiteljima bez obzira na njihovo porijeklo ili dob. Osobni stavovi Pave Župan Rusković koje je iznijela predstavljajući rad Destinacijskog managementa, a koji su uključivali proglašavanje određenih skupina turista nepoželjnima su ocijenjeni neprimjerenima, a daljnja suradnja neproduktivnom pa se nakon konzumiranja postojećeg ugovora do kraja on neće produžiti', stoji objavljeno na web stranicama grada Dubrovnika.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene