449223
449223
449223
449223
449223

NAPADAČIMA PREKRŠAJNE PRIJAVE Milanović: Da nije bilo osiguranja, branio bih se

  • , 06.09.2016., 14:49
  • Autor:
  • komentara

Policija je podnijela prekršajne prijave protiv napadača na Željka Jovanovića i Zorana Milanovića.

 
 
 
 
Rijeka: epilog incidenata (Video: Dnevnik Nove TV)
Rijeka: epilog incidenata (Video: Dnevnik Nove TV)

Napad aktivista pokreta otpora na Željka Jovanovića, verbalno fizički sukob riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela s aktivisticom u Rijeci i pokušaj napada na Zorana Milanovića u Matuljima - epilog tri odvojena incidenta u kojem su akteri bili političari na širem riječkom području jesu dvije prekršajne prijave.

Policija ih je podnijela protiv napadača na Jovanovića i Milanovića.

Za sukob gradonačelnika Obersnela s aktivisticom - nijedna sukobljena strana nije podignula prijavu, a policija kaže da nema osnove za podizanje po službenoj dužnosti.

"Ne znam nisam vidio što se dogodilo dakle mene niko nije tjelesno napao, imam osiguranje, da nije bilo osiguranja ja bi se branio normalno", rekao je šef SDP-a Zoran Milanović.

Na pitanje novinara bi li se fizički branio, Milanović je odgovorio sarkastično.

"Ne, pjesmom", rekao je.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se