Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzbuna u Zagrebu

Nije se radilo o NLO-u već o Bandićevom 'tenku'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros oko 9 sati Zagrepčani su od radijske postaje Antena Zagreb dobili informaciju kako se u Novom Zagrebu 'nešto' dogodilo. Neka svjetlost, nešto čudno... tako je uspaničeno rekla voditeljica u eteru. Program je bio naglo prekinut.

PU zagrebačka primila je upite zabrinutih građana koji su uspaničeno zvali od 9 sati. Na radijskoj postaji bili su zagonetni te nam nisu htjeli odmah odati o čemu se zapravo radi. Tek su u 11,20 sati objavili kako je sve bila šala odnosno zafrkancija na račun 'tenka' zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Pročitajte i ovo Ankica Čižmek i Veselko Gabričević Nikad nije kasno! Umirovljenici dobili svoj radio, bavit će se rješavanjem njihovih problema Slika nije dostupna ODBJEGLI TAJKUN Miroslav Kutle o braći Pripuz: "Znam sve što su radili u gradu. Bandić je na početku karijere bio njihov projekt"

'Radilo se o tenku. Radilo se doista o tome da se smak svijeta može dogoditi', rekla je voditeljica u eteru, zaključivši tako dvosatno nagađanje oko toga o čemu se zapravo radi.

Tako se nastavila parodija na račun novog vozila zagrebačkog gradonačelnika. Točnije, na račun zagrebačkog vozila jer se ne radi o privatnoj Bandićevoj igrački već o vozilu Ureda za upravljanje kriznim situacijama grada Zagreba. Zagrepčanima nije jasno što će Bandiću to vozilo te im smeta što će njegovu nabavu upravo oni platiti iz 'svog džepa'. No, vlast je vlast i na to Zagrepčani ne mogu utjecati. No, zato se na taj račun mogu izrugivati i dobro se zabaviti. Doduše, nekad se zna i pretjerati u 'zabavi' kao što je to bio današnji slučaj sa širenjem panike po gradu te angažiranjem i policije da bi se na kraju ustanovilo kako je sve bila samo ŠALA.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene