Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepoznato, ali moguće

Hod za život ove godine u 15 gradova: Hoće li se održati u vrijeme predizborne šutnje?

Hod za život organizirat će se ove godine u 15 hrvatskih gradova, a kada i za što će se hodati otkriva Viktorija Bednjanec.

Hod za život organizirat će se ove godine u 15 hrvatskih gradova. Uz Zagreb, Osijek, Rijeku, Split, Varaždin, Sisak, Slavonski Brod, Vinkovce, Zadar, Knin, Ploče, Metković i Imotski ove godine će se hodati prvi put u Sinju i Opuzenu.

Prvi Hodovi za život počet će u svibnju, istaknuli su organizatori u nedjelju.

"Mi ćemo hodati i za trudnice i majke čija se radna prava u Hrvatskoj ne poštuju", najavila je Željka Markić, nacionalna koordinatorica Hoda za život.

No hodat će i jer zahtijevaju od države da se novac poreznih obveznika uloži u potporu roditeljima i obiteljima koji brinu o bolesnoj djeci.

Pročitajte i ovo Ilustracija On sve opovrgava Bivši premijer izbačen iz zrakoplova, posvađao se sa stjuardesom: Bio je pijan?

Pročitajte i ovo Brazilka kupila diplomu putem interneta Završila u pritvoru Nova liječnica postala sumnjiva upravi bolnice, pa provjerili njezinu diplomu: Šokirali se otkrivenim

"Iz pozicije političke moći se ženi koja je usmrtila svog bolesnog, nerođenog sina, koji je mogao preživjeti izvan njena tijela dodjeljuje novčana nagrada. Kakva je to poruka?", pita se Markić.

A kada će se prvi Hod održati i imaju li Hodovi ikakve veze s predizbornom šutnjom, pogledajte u videu.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene