Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kampanja za referendum o EU

Ovakve letke očekujte u svojim poštanskim sandučićima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom kampanje za referendum o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji građani će u svoje poštanske sandučiće primiti prigodne letke.

Kako je i najavila ministrica Vesna Pusić kampanja Ministarstva vanjskih i europskih poslova za članstvo Republike Hrvatske u Europskoj uniji temeljit će se na pet glavnih elementa među kojima su i informativni materijali i brošure.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najveći eurofili Pogledajte gdje se glasovalo 100% ZA Europsku Uniju! Slika nije dostupna Hrvatski grb među otpadom Obavili referendum pa glasačke kutije bacili u smeće

Radi se o lecima 'Sve što ste htjeli znati o Europskoj uniji' koji će biti distribuirani svim kućanstvima u preko dva milijuna primjeraka te knjižnicama, školama, sindikatima, županijama, sveučilištima i političkim strankama - 'Što donosi članstvo u Europskoj uniji', u 14.000 primjeraka.

Među informacijama su definicije Europske unije, zemlje članice, kao i što sve donosi članstvo, primjerice u poljoprivredi, proizvodnji ili trgovini. Dok je čekate na vlastitoj adresi u priloženoj brošuri potražite informacije koje vas zanimaju!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene