Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Petar Bruno Basić

Osuđen posrnuli pobjednik Supertalenta: Ukrao je 140.000 eura, i punicu počastio

Suđenje Petru Bruni Basiću - 13
Suđenje Petru Bruni Basiću - 13 Cropix
Aktualno Galerija Suđenje Petru Bruni Basiću - 15 Suđenje Petru Bruni Basiću - 15 Foto: Cropix Suđenje Petru Bruni Basiću - 14 Suđenje Petru Bruni Basiću - 14 Foto: Cropix Suđenje Petru Bruni Basiću - 13 Suđenje Petru Bruni Basiću - 13 Foto: Cropix Suđenje Petru Bruni Basiću - 12 Suđenje Petru Bruni Basiću - 12 Foto: Cropix +18 Suđenje Petru Bruni Basiću - 11 Galerija 1/23 >>
Pobjednik "Supertalenta" iz 2016. osuđen je na šest godina zatvora zbog niza pljački kojima je počinio štetu od čak 140.000 eura.

Petar Bruno Basić, nekadašnji trener fitnesa i bivši pobjednik "Supertalenta", osuđen je na Županijskom sudu u Velikoj Gorici zbog niza pljački koje je počinio prošle godine u Zagrebu i okolici. Šteta koju je počinio procjenjuje se na 140.000 eura.

Osuđen je na šest godina zatvora, a u iznos kazne koja je dogovorena s tužiteljima uračunato je vrijeme koje je već proveo u istražnom zatvoru. Basić neće morati platiti sudske troškove, međutim obvezan je podmiriti sve imovinskopravne zahtjeve, izvijestio je Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Ilustracija Naložena obdukcija Kod Umaga pronađene kosti, sumnja se da su ljudske

Na pitanje predsjednice sudskog vijeća o svom bračnom statusu i imovini Basić je izjavio da je razveden te da nema djece ni imovine.

Basić je uhićen u rujnu jer je počinio više kaznenih djela razbojništva, od kojih je jedno ostalo u pokušaju. Više je puta pljačkao restorane brze hrane, benzinsku postaju, mjenjačnicu, kao i poslovnicu za otkup zlata i zlatarnicu.

Pročitajte i ovo Sulejman Kadribašić Policija objavila detalje Jeste li ga vidjeli? Nestao umirovljenik u Zagrebu, bio je maskiran

U pljačke je odlazio autom majke svoje djevojke, a kako bi se svidio punici, jednom joj je donio poklone vrjednije od 2000 eura. Međutim, u trgovini ih nije platio, već je s kolicima odšetao bez zaustavljanja na blagajni.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene