Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djeca od 4 godine i 14 mjeseci

Ostavila ih u smeću i izmetu: 'Mama mi je rekla da se mogu sam brinuti za sebe'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Mama je rekla da sam dovoljno star da pazim na sebe', rekao je 4-godišnjak policiji koja ga je zatekla samog kod kuće zajedno sa 14-mjesečnim bratom.

22-godišnja Emily Harbour ostavila je svoje dvoje malene djece same kod kuće, a ona je otišla kod dečka. Djeca su bila okružena izmetom i trulom hranom, a majka je unatoč svemu tome izbjegla zatvor, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas"

Emily je djecu ostavila na 90 minuta, a bilo bi i duže da tada policajci nisu provalili u kuću i šokirali se prizorom. Do djece su se probijali kroz vreće smeća, krvave pokrivače i prljave pelene. Kada su naišli na dijete koje je ležalo na podu mislili su da je mrtvo. Bilo je pokriveno starom prljavom zavjesom, ali još uvijek je disalo. Kraj njega je bilo izmeta i urina, ali i seksualnih pomagala.

Policiju su pozvali susjedi koji su posumnjali da su djeca ostala sama. Stariji dječak skrivao se u sobi, a policiji je rekao da se igrao sa smećem i da će se mama vratiti ujutro.

Iako je Emily, kojoj ovo nije prvi puta da zanemaruje djecu, rekla da joj je žao njezina djeca sada su kod djeda i bake koji su užasnuti cijelim događajem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene