Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZA 20-AK KILOMETARA

Osječki taksisti pljačkaju izbjeglice: 500 eura za prijevoz do Osijeka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da ipak ima onih koji su odlučili iskoristiti tuđu nesreću, pokazuje i primjer dijela osječkih taksista.

Naša ekipa trenutno se nalazi u selu Kozarac kroz koji prolaze izbjeglice na putu iz Belog Manastira do Osijeka. Mještani im donose hranu i vodu, no bijesni su na taksiste koji su odlučili iskoristiti ljudsku nesreću.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja

UŽIVO - Mađarska započela s izgradnjom ograde na našoj granici, još jedan

Tako doznajemo kako nekoliko taksi prijevoznika vozi bez upaljenog taksimetra, a za pet osoba od Tovarnika do Osijeka uzimaju i po 500 eura!

Taksisti su pobjegli čim su vidjeli našu ekipu s kamerama koja je imigrante uputila na autobusni kolodvor s kojeg će puno jeftinije stići do Osijeka.

Oko problema naplate, kontaktirali smo i taksiste koji voze na relacijama Beli Manastir - Osijek. 'Nismo upoznati s ovim slučajem, a do sada nije bilo pritužbi na rad naših djelatnika. To je dezinformacija' kazao nam je voditelj službe marketinga taksi službe Cammeo, Ivan Palkšec.

Dodao je da taksi Cammeo u ovim trenucima obavlja vožnje isključivo u suradnji s policijom. 'Voze prema policijskim naredbama s obzirom da nema dovoljno autobusa i vlakova za sve izbjeglice koji su stigli u Hrvatsku.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene