Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki maestro

Optužena odvjetnica odbacila sve USKOK-ove optužbe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nastavku suđenja za tzv. veliki maestro svoju je obranu iznijela četvrtooptužena odvjetnica iz Buja Asja Piplović koja je kao i ostali optuženici odbacila sve što je Uskok stavlja na teret.

'Niti jedna rečenica iz optužnice nije točna', kazala je Piplović dodajući da je sve što je radila bio isključivo njen odvjetnički posao. Osvrnula se i na tajne snimke sastanka s Uskokovim pouzdanicima Joškom Kuzmanićem i Mihajlom Mošnogorskim rekavši da su snimke prikazane u sudnici skraćivane i prekidane odnosno da iz njih nije bilo vidljivo koliko su ti razgovori stvarno trajali.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna JOŠ VEĆI POPUSTI Ne propustite nevjerojatnih do 15% dodatnog popusta za plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticom! Slika nije dostupna Osvoji rock vikend u Londonu za cijelo društvo!

>> 'Veliki maestro' bliži se kraju

Mošnogorski joj se, kaže u prvom susretu predstavio kao 'predstavnik 'Zborne komande Istre'. Na pitanje što to točno znači, pouzdanik je kazao: 'Zar niste čuli za KGB i koliko su oružja nabavili za Hrvatsku te koliko je Hrvatska dužna'. Ustvrdila je da je i u tjednu prije uhićenja primila više telefonskih prijetnji, no zbog straha ih nije odmah prijavila policiji. Dodala je i da pred Hrvatskim fondom za privatizaciju, s čijom dvojicom bivših potpredsjednika sjedi na optuženičkoj klupi nije zastupala niti jedan predmet osim privatizacije zemljišta na predjelu Facinka kod Poreča koji je Vlada kasnije izravnom pogodbom darovala Gradu Poreču. U nastavku suđenja svoju će obranu iznijeti njen suradnik, optuženi Mladen Jandriček.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene