Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabijao se autom u njihov Clio

Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Općinsko državno odvjetništvo objavilo je da je podignuta optužnica protiv muškarca koji je prije dva mjeseca napao troje mladih ljudi u Splitu.

Zbog tri kaznena djela opće opasne radnje i dva oštećenja tuđe stvari Općinsko državno odvjetništvo je podiglo optužnicu protiv M.J. (37), doznaje se na odvjetništvu.

Riječ je o slučaju koji se zbio prije dva mjeseca i koji je zgrozio Split, a dogodio se na Sirobuji. Ondje je M.J., u društvu još jednog muškarca, napao troje mladih koji su se nalazili u osobnom automobilu Renault Clio zadarskih registarskih tablica i koji su cijeli događaj snimali što je poslužilo kao dokaz o napadu.

Pročitajte i ovo Predizborni skup HDZ-a u Splitu - 1 Remećenje javnog reda i mira Zamjenik gradonačelnika Splita: "HDZ-ov skup je prijavljen policiji, oni ne mogu iznajmiti javnu površinu"

Napadač je ničim izazvan tražio da mlada vozačica otvori prozor automobila, a kad to nije napravila počeo joj je razbijati vozilo, te ih pratiti svojim BMW- om.

Kada je sustigao svojim se vozilom zabio u njeno, pa izišao vani i počeo lupati u prozor suvozača. Mladi u vozilu zadarskih tablica su uspjeli pobjeći nasilnim muškarcima.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje

Za vrijeme napada su zvali policiju koja je reagirala nešto kasnije, no srećom ipak su uhitili nasilnog muškarca.

Zbog tog je slučaja bio smijenjen dotadašnji načelnik Druge policijske postaje, dok je protiv dvojice policajaca pokrenut disciplinski postupak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene