Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upozorenje iz HAK-a

OPREZ Gusta magla na dionicama A1, A3 i A6!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost u Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji i dijelu Dalmacije, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Posebice je ima na dionicama autocesta: A1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok te čvorova Maslenica i Zadar 2, A3 Bregana-Lipovac između Velike Kopanice i Lipovca kao i na A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić (na ovoj dionici vidljivost svega 50 do 100 m).

Pročitajte i ovo Orkanska bura Stanje Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena je za sva vozila, zbog orkanske bure prekinute brojne trajektne linije Na autocesti Zagreb - Beograd zbog snijega i vjetra došlo do sudara - 2 Hitne službe na terenu FOTO Niz sudara na autocesti između Beograda i Zagreba: Snijeg zatrpao kolnik, kamion se okrenuo za 180 stupnjeva

>> Potres na Kornatima

Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski.

Zimsko računanje vremena počinje u noći sa subote na nedjelju, 26. na 27. listopada, u 3 sata, kada se kazaljke sata pomiču za jedan sat unatrag. Od tada, prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, na motornim vozilima i danju moraju biti upaljena dnevna ili kratka svijetla.

Na riječkoj obilaznici (B7) kroz tunele Škurinje 1 i 2 u smjeru Rupe vozi se jednim trakom.

Na autocesti A1 kroz tunel Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom.

Zatvorena je južna osječka obilaznica (D2) između čvorišta „Čepinska“ i nadvožnjaka „Vinkovačka“. Obilazak: D2-Ulica Sv.L.B.Mandića-„Industrijska zona Osijeka“-Ulica Zapadno predgrađe-Vinkovačka ulica-D2, i obrnuto.

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove redovito.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene