458615
458615
458615
458615
458615

OPET DRAŽBA Država prodaje 122 vozila, početna cijena od 200 kuna...

  • , 28.11.2016., 11:51
  • Autor:
  • komentara

Javna dražba održat će se 3. prosinca. U ponudi su 122 vozila.

 
 
 
 
Javna dražba vozila u državnom vlasništvu (Foto: TRCZ)
Javna dražba vozila u državnom vlasništvu (Foto: TRCZ)

Ukupno 122 vozila u vlasništvu države naći će se na javnoj dražbi koja će se održati 3. prosinca u prostoru Kazališta na Pešćenici (Knap) u Zagrebu. Dražba počinje u 9 sati, a vozila se mogu pogledati 1. i 2. prosinca između 10 i 14 sati u Donjoj Zelini na skladištu TRCZ-a.

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10% početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 200,00 kn, izvijestio je TRCZ na svojim stranicama. Prodaja se pak obavlja po načelu "viđeno-kupljeno" i isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora.

Među ponuđenim vozilima su policijski automobili, vozila Hitne pomoći, Pošte... Među automobilima ima primjeraka kojima je početna cijena tek 200 kuna, ali i primjeraka čija je početna cijena nekoliko desetaka tisuća kuna.

Više detalja o načinu funkcioniranja dražbe, kao i popis svih automobila pogledajte OVDJE.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se