Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slatina

U olujnom nevremenu odronio se željeznički nasip!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Olujno nevrijeme zahvatilo je područje slatine. U sat vremena palo je 70 litara kiše po četvornom metru. Odronio se i nasip željezničke pruge!

Olujno nevrijeme zahvatilo je prijepodne područje Slatine.  U samo sat vremena palo je 70 litara kiše po četvornom metru! Zbog velikih količina oborina nešto poslije 10 sati u dužini u 50 metara odronio se nasip željezničke pruge Varždin-Dalj kod Kozica.

Pročitajte i ovo Posljedice nevremena - 2 ZBRAJA SE ŠTETA VELIKA FOTOGALERIJA Pogledajte strašne posljedice nezapamćenog nevremena u Čazmi Meteorolog Ivan Čačić u studiju Dnevnika Nove TV - 3 GOST DNEVNIKA NOVE TV Treba li Hrvatska strahovati od oluja kakve su poharale Europu? Meteorolog otkriva i kako nastaje žuta kiša

Sav željeznički promet je prekinut, a putnici se prevoze autobusima,. Također  zbog velike količine vode na cesti na dva je mjesta bio prekinut promet državnom cestom D2 kod Slatine.

VIDEO Pogledajte dramatične snimke iz Petrinje

Na području Orahovice izlila se rijeka Vučica i poplavila dvorišta, podrume i lokalne prometnice. Najteže je u ulicama Kralja Zvonimira, Dalmatinskoj i Matije Gupca te u prigradskom naselju Dolci.

Hrvatski autoklub izvijestio je kako su mokri i skliski kolnici u dijelu središnje Hrvatske, Like, Istre i Slavonije, a zbog povremeno jake kiše na pojedinim se cestama i autocestama vozi uz ograničenje brzine.

Zbog veće količine vode koja se mjestimice zadržava na kolniku vozače iz HAK-a mole da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. U uvjetima smanjene vidljivosti (jaki pljuskovi kiše, magla) vozače podsjećaju da tijekom vožnje imaju upaljena kratka odnosno dnevna svjetla na vozilima. (HINA)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene