Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A tko je najglasniji?

Odnos snaga u Predsjedništvu SDP-a: Tko ostaje uz Milanovića?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kakav je danas odnos snaga unutar predsjedništva najjače stranke vladajuće koalicije?

U Predsjedništvu SDP-a su podijeljeni i to doslovce pola - pola. Pola njih bespogovorno je uz premijera Zorana Milanovića i smatraju da on, kao predsjednik stranke, može donositi odluke kakve god želi u trenutku kada on procjeni da je to dobro.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Iz minute u minutu Domovinski pokret slikao se ispod velikog križa i oglasio o SDSS-u, a Grbin poručio da Plenković treba psihijatra Peđa Grbin POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Grbin o pregovorima s Domovinskim pokretom i Milanoviću: "Ja mu na tome zahvaljujem"

Gotova sjednica Predsjedništva: SDP okreće ploču!

Druga polovica Predsjedništva SDP-a smatra da smjena Slavka Linića nije došla u dobrom trenutku, prvenstveno zbog europskih izbora. Najglasniji u kritikama Zorana Milanovića su riječki SDP-ovci jer Slavko Linić dolazi iz njihovih redova, ali i zato što su oni već dulje vrijeme nezadovoljni načinom na koji Zoran Milanović vodi stranku.

No, ni riječki SDP-ovci nisu potpuno složni. Jedan član Predsjedništva koji pripada tom krugu jest Željko Jovanović koji se ne slaže s njima, on je bespogovorno uz Zorana Milanovića dok Zlatko Komadina kaže kako Milanović više nema njegovu potporu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene