Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuđena je

Odlučio okončati vezu, a onda mu Zagrepčanka priredila pakao: Slala njegove gole fotke, govorila drugima da je trudna, a vrhunac su bila pisma

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon što je sredovječni Istrijan odlučio okončati jednogodišnju vezu s 46-godišnjom Zagrepčankom V. B., iza koje su dvije osuđujuće uvjetne osude za protupravno oduzimanje slobode i krađu, život mu se pretvorio u pakao.

U travnju 2018. muškarac je okončao vezu, a ubrzo su njegove golišave fotografije dospjele do njegove djece, ali i bivše supruge, prijatelja, susjeda te brojnih drugih preko društvenih mreža.

No, nije sve stalo na slikama. V. B. je slala i uznemirujuće poruke svima, govoreći im da je trudna i da nosi njegovo dijete.

Na njegovo ime, sumnja se, otvorila je i Facebook profil objavljujući degutantni sadržaj. Iako ju je preklinjao da sve to obriše i ugasi, ona mu je govorila: "Budem ako svakodnevno budeš sa mnom komunicirao".

Pročitajte i ovo Josipa Čulina zbog korupcije Detalji akcije USKOK-a: Josipa Rimac živjela je u zgradi uhićenog poduzetnika, procurili bizarni detalji

Pročitajte i ovo Hamasovi tajni tuneli ispod Gaze - 3 Želi da svijet zna Visoki vojni zapovjednik Hamasa teško optužio vodstvo! Otkriva što se dogodilo u posljednjem trenutku: "Prvotni plan nije bio napasti civile"

Kada mu je odlučila priopćiti da nosi njegovo dijete, predložila mu je susret ispred riječkog KBC-a gdje je na njega fizički nasrnula. Napala ga je, tukla, razbila mu naočale, ogrebla ga po nosu te pošpricala suzavcem.

Situacija je u potpunosti izmakla kontroli i muškarac se nakon toga odlučio obratiti policiji, kada su mu na adresu počela stizati anonimna pisma s fotografijama mrtvačkog sanduka ispred kojeg je bio križ s njegovim imenom te godinama rođenja i smrti, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Ilustracija u Jeruzalemu Teroristički napad kod policijske postaje: 16-godišnjak nožem izbo dvoje policajaca

Pročitajte i ovo Ilustracija nije označen alergen Dobro provjerite imate li ovaj proizvod kod kuće, povlači se iz prodaje: "Može predstavljati rizik po zdravlje potrošača"

Žena je privedena i kazneno prijavljena za nametljivo ponašanje, a Općinski sud osudio ju je na osam mjeseci zatvora. Ipak nije završila iza rešetaka jer je dobila uvjetnu osudu s dvogodišnjim rokom kušnje. Sud joj je naložio i plaćanje 633 eura sudskih troškova. S nepravomoćnom odlukom suda ona se ne slaže te je uložila žalbu jer se ne smatra krivom.

"Kad bismo spavali, znao sam primijetiti ujutro da mobitel više nije bio na istom mjestu. Nikad nisam pristao na zajednička snimanja i slikanja, a to se i vidi s fotografija i videa. Nakon godine dana smo prekinuli, a ona me počela ucjenjivati da slike cure u javnost. Pisma su mi počela dolaziti na kućnu adresu. Siguran sam da ih je jedino ona mogla poslati", rekao je muškarac na sudu. 

Muškarčev sin prisjetio se da ga je ta žena zvala jednu noć te mu rekla da je trudna i da će dobiti još jednog brata.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene