Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjedoci spriječeni lošim vremenom

Odgođen nastavak suđenja Cviku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Županijskom sudu u Splitu danas je, zbog nedolaska svjedoka, odgođen nastavak suđenja Jakši Cvitanoviću Cviku starom 33 godine i još 15-orici, koje USKOK tereti za organiziranu preprodaju heroina na otoku Korčuli i u drugim dijelovima Dubrovačko-neretvanske županije od početka 2003. do studenoga 2006. godine.

Predsjednik Sudskog vijeća u ovom postupku Zoran Matulović najavio je nastavak suđenja za sutra.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Proglašen krivim Cviku osam godina i tri mjeseca zatvora Slika nije dostupna Traje iznošenje završnih riječi Dvojica iz Cvikove skupine izlaze iz pritvora, presuda u srijedu

>> Cvik prijetio svjedokinji da će ubiti nju i njezinog momka

Suđenje je danas odgođeno zbog nedolaska svih šest pozvanih svjedoka s otoka Korčule, te nedolaska jednog od optuženih, Gorana Surjana, za kojeg je sudski poziv dostavljen u šibenski zatvor, ali sud nema informaciju zašto pritvorenik nije doveden na današnji nastavak suđenja, odnosno glavne rasprave.

Svjedoci s Korčule svoj današnji izostanak opravdali su prekidom katamaranskih linija između Korčule i Splita zbog loših vremenskih prilika, rekao je predsjednik Sudskog vijeća Matulović.

Jakšu Citanovića Cvika i njegove pomagače USKOK optužuje da su preprodajom heroina protupravno stekli najmanje sedam milijuna kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene