Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijave do 14. veljače

Objavljen natječaj za članove radne skupine za provedbu kurikularne reforme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je javni natječaj za članove Ekspertne radne skupine za provođenje kurikularne reforme.

Uz voditelja ERS-a, natječajem se na dvije godine bira 12 stručnjaka u četiri kategorije - po jednog stručnjaka za odgoj i obrazovanje u ranom i predškolskom odgoju i obrazovanju, osnovnoj školi u razrednoj nastavi, osnovnoj školi u predmetnoj nastavi, gimnaziji, strukovnoj te umjetničkoj školi, jednog stručnjaka iz nastavničkih studija i po dva stručnjaka iz područja prirodnih, tehničkih, biotehničkih znanosti ili biomedicine te područja društvenih, humanističkih znanosti, interdisciplinarnog ili umjetničkog područja, kao i jednog stručnjaka iz polja pedagogije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Upisano 500 prvašića manje Počela je škola! Evo koje sve promjene za učenike i roditelje donosi reforma Blaženka Divjak (Foto: Dnevnik.hr) počinje školska godina Divjak: "Cilj reforme je da učenici nauče rješavati probleme i steknu funkcionalno znanje"

Podsjetimo, na sjednici Posebnoga stručnog povjerenstva (PSP) za provedbu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije, održanoj u četvrtak, dogovoreni su uvjeti i rokovi natječaja za članove ERS-a.

Ministrica Blaženka Divjak najavila je kako će se sve prijave objaviti online na pripremljenom obrascu te će svi podaci o kandidatima koji prođu administrativnu provjeru, kao i svi prilozi i dokazi o ispunjavanju uvjeta biti javno objavljeni, tako da svatko može vidjeti tko se javljao i koje uvjete ispunjava.

Rok za prijavu je za 14. veljače, a sve informacije i uvjeti dostupni su na sljedećoj poveznici.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene