Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcija obitelji

Ana Bilić o optužnici: Samo da što prije počne!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon vijesti o podizanju optužnice protiv Dragana Paravinje reagirala je i sestra Antonije Bilić, Ana Bilić.

'Poštovani prijatelji! Danas je podignuta optužnica protiv Dragana Paravinje zbog pokušaja silovanja i teškog ubojstva Antonije, čime se obitelj Bilić ne može ni neće zadovoljiti budući da Antonija, a niti jedan jedini predmet koji pripada Antoniji nije pronađen. Za obitelj Bilić ništa se nije pomaklo s mrtve točke od 07.06.2011. Dok Ministarstvo unutarnjih poslova ne pronađe Antoniju, obitelj Bilić neće dobiti nikakvu satisfakciju budućim sudskim procesom koji je pred nama', objavljeno je na Facebook stranici s potpisom Antonijine sestre Ane Bilić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odluka Vrhovnog suda Paravinji ukinuta presuda od 40 godina zatvora Slika nije dostupna 'Koja braniteljica? Ona nije moja braniteljica' Počelo ponovljeno suđenje: Paravinja na sud stigao kao da ide na plažu

S Anom Bilić razgovarali smo i putem SMS-a gdje nam je optužnicu i suđenje Paravinji prokomentirala riječima 'samo da što prije počne'.

Županijsko Državno odvjetništvo u Šibeniku danas je podiglo optužnicu protiv Dragana Paravinje zbog pokušaja silovanja i teškog ubojstva Antonije Bilić, ali i pokušaja silovanja autostopistice kod Omiša.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene