Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko i zašto?

O REGISTRU IZDAJNIKA Oglasio se ministar branitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako tema o izradi registra izdajnika ili registra agresora, koja je pokrenuta nakon što je njegovu izradu najavio ministar branitelja Mijo Crnoja, ne jenjava, jedan od najprozivanijih novih ministara još jednom se oglasio.

Ministar branitelja Mijo Crnoja poslao je priopćenje medijima kojim se još jednom osvrnuo na brojne reakcije koje je izazvala njegova najava izrade registra izdajnika ili registra agresora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ima li kraja sapunici? Saga o praznoj fotelji ministra branitelja: Premijer, osim Brkića, na stolu želi još imena Slika nije dostupna Predložili ga za ministra branitelja Brkić: Imam podršku cijele Domoljubne koalicije i MOST-a

'I danas prigodom primopredaje Ministarstva branitelja dio medija najveću pozornost posvetio je izradi raznih registara, kao da je to najvažnije pitanje braniteljske populacije.

Ovim putem želimo naglasiti da u fokusu novog ministra branitelja i njegovih suradnika neće biti bilo kakvi registri, nego puno važniji egzistencijalni, socijalni i zdravstveni problemi braniteljske populacije. To je u svojoj izjavi medijima gospodin Mijo Crnoja jasno i naglasio.

Nažalost, dio medija prenio je nešto što novi ministar nije rekao. Dapače, ministar Mijo Crnoja jasno je rekao kako se Ministarstvo hrvatskih branitelja kojem je on na čelu, neće baviti izradom nikakvih registara, te kako se svima koji su se na bilo koji način ogriješili o hrvatske zakone trebaju baviti sve nadležne institucije Republike Hrvatske', stoji u priopćenju koje je potpisao novi ministar branitelja.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene