262483
262483
262483
262483
262483

Nove novine: '21. stoljeće' od sutra na kioscima!

  • , 21.11.2012., 18:52
  • Autor:
  • komentara

Ekonomska kriza i smanjenje kupovne moći hrvatskih građana jedan su od razloga što su u posljednjih godinu dana dvije dnevne novine i dva tjednika prestala s radom.

 
 
 
 

Jedne novine tek počinju. Od sutra će se na kioscima pojaviti '21. stoljeće'. Novine pokreće grupa profesionalaca s dugogodišnjim iskustvom u medijima. Pokrivat će teme iz politike, ekonomije, društva, ali, kažu, uvijek iz perspektive čitatelja.

>> Ovakve novine zasigurno još niste vidjeli!

'Nećemo bježati od tzv. teških tema, ali ćemo im pristupati na način da pokušamo otvoriti perspektivu ljudima, da ih obradimo iz kuta koji očekuju čitatelji, a ne političke i društvene elite', kaže izdavač i direktor Marjan Jurleka.

'Novine koje su istovremeno popularne, čitane i koje ne odustaju od toga da imaju mnogo tekstova koji su kvalitetni, ozbiljni, insiderski, promišljeni', kazala je glavna urednica Nada Mirković.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se