Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz kuta čitatelja

Nove novine: '21. stoljeće' od sutra na kioscima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekonomska kriza i smanjenje kupovne moći hrvatskih građana jedan su od razloga što su u posljednjih godinu dana dvije dnevne novine i dva tjednika prestala s radom.

Jedne novine tek počinju. Od sutra će se na kioscima pojaviti '21. stoljeće'. Novine pokreće grupa profesionalaca s dugogodišnjim iskustvom u medijima. Pokrivat će teme iz politike, ekonomije, društva, ali, kažu, uvijek iz perspektive čitatelja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RAZVOJ NOVIH PLATFORMI Katastrofalna je godina iza novinskih izdavača: Ljudi sve manje kupuju novine, a tržište se okreće digitalnim izdanjima Srušena bista Radovana Karadžića u Beogradu (Foto: AFP) Ratni zločinac Naslovnice srpskih medija dan nakon presude Karadžiću: "Sramota i zločin Haaškog suda, ovo je presuda cijeloj naciji!"

>> Ovakve novine zasigurno još niste vidjeli!

'Nećemo bježati od tzv. teških tema, ali ćemo im pristupati na način da pokušamo otvoriti perspektivu ljudima, da ih obradimo iz kuta koji očekuju čitatelji, a ne političke i društvene elite', kaže izdavač i direktor Marjan Jurleka.

'Novine koje su istovremeno popularne, čitane i koje ne odustaju od toga da imaju mnogo tekstova koji su kvalitetni, ozbiljni, insiderski, promišljeni', kazala je glavna urednica Nada Mirković.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene