451315
451315
451315
451315
451315

Nova TV osvojila nagradu za digitalca godine

  • , 24.09.2016., 15:53
  • Autor:
  • komentara

Maja Blumenšajn, voditeljica digitalnog marketinga Nove TV, u samo 6 mjeseci rukovođenja digitalnim marketingom ostvarila je izuzetne rezultate koji su joj osigurali nagradu SomoBorac za najboljeg digitalca na WMF 2016.

 
 
 
 
Nagrada Novoj TV (Video: Dnevnik Nove TV)
Nagrada Novoj TV (Video: Dnevnik Nove TV)

Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu, najvećem regionalnom festivalu komunikacijske industrije s više od četiri tisuće sudionika iz cijeloga svijeta, i ove godine proglašeni su dobitnici nagrade SoMo Borac 2016.

Sa sveukupno 130 prijava u devet kategorija, SoMo Borac se etablirao kao jedna od vodećih regionalnih digitalnih nagrada. I ove godine je dvadeset članova žirija i predselekcijskog žirija ocijenjivalo najbolje Facebook stranice, digitalne kampanje, web stranice, mobilne aplikacije i radove na svim drugim digitalnim platformama.

U kategoriji digitalac godine nagradu je odnijela Maja Blumenšajn, voditeljica odjela digitalnog marketinga Nove TV. U samo 6 mjeseci rukovođenja digitalnim marketingom Maja Blumenšajn ostvarila je izuzetne rezultate koji su joj osigurali nagradu SomoBorac za najboljeg digitalca na WMF 2016.

Maja Blumenšajn s Nove TV dobitnik je nagrade za digitalca godine (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)'Vizija Nove TV je da budemo najjača multimedijalna platforma. Danas smo još jednom dokazali da to jesmo. Izuzetno sam ponosna na rezultate i tim digitalnog marketinga jer smo uspješno implementirali strategije kompanije i upravljali integriranom komunikacijom. Sadržaj televizije plasirali smo uspješno u digitalni svijet čiji su korisnici prepoznali kvalitetu i uživali u konzumaciji istog. Ostvarili smo dvosmjernu komunikaciju, kreirali jak 'engagement' te dostigli i premašili naše ciljeve! Hvala svim kolegama na odličnoj suradnji!', rekla je Maja Blumenšajn nakon osvajanja nagrade.

I aplikacija Supertalent Nove TV ušla je među finaliste, odnosno u top 3 u kategoriji SoMo Tech. Riječ je o kategoriji u kojoj se nagrađuje najbolju mobilnu, web ili Facebook aplikaciju, mobilni site, aplikacije za pametne satove i sličnu primjenu tehnologije u digitalno marketinške svrhe.

Tijekom 8 tjedana, Supertalent aplikacija preuzeta je više od 70.300 puta zahvaljujući čemu je postala najpopularnija aplikacija u Google Play i App Storeu u Hrvatskoj istovremeno.

Tijekom tog perioda, aplikacije je otvorena čak 765.000 puta, a korisnici su napravili više od 4.5 milijuna interakcija, od odgovora na pitanja do stiskanja crvenog gumba.

Maja Blumenšajn s Nove TV dobitnik je nagrade za digitalca godine (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se