Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priopćenje palače

Norveškom kralju pozlilo na odmoru u Maleziji: Završio na hitnoj operaciji, ugradili mu pacemaker

Norveškom kralju Haraldu ugrađen je pacemaker
Norveškom kralju Haraldu ugrađen je pacemaker Foto: Afp
U bolnici u Maleziji je norveškom kralju Haraldu ugrađen privremeni pacemaker zbog preniskog broja otkucaja srca.

Norveškome kralju Haraldu u subotu je u bolnici u Maleziji ugrađen privremeni pacemaker, nakon što mu je pozlilo dok je ondje provodio odmor, objavili su predstavnici norveške kraljevske kuće.

Pročitajte i ovo Tuča u Splitu Snijeg na Dinari Jako nevrijeme pogodilo Dalmaciju: Pijavica na Šolti, tuča zabijelila Split

"Pacemaker je ugrađen zbog preniskog broja otkucaja srca. Odluka je donesena ranije tijekom dana, a postupak je uspješno obavljen", stoji u priopćenju palače te se dodaje da je kralj dobro, no da mu je još uvijek potreban odmor.

U objavi je rečeno da bi taj postupak putovanje kući trebao učiniti sigurnijim, a kralj će moći putovati već za nekoliko dana.

Pročitajte i ovo Kevin Monahan dobio 25 godina zatvora zbog ubojstva Kaylin Gillis Dobio 25 godina zatvora Ubio ju jer je s prijateljima krivo skrenula i završila pred njegovom kućom: "Nije ga bilo briga hoće li biti ozlijeđeni ili ubijeni"

Norveški monarh (87) bio je na odmoru u Maleziji, a ranije ovog tjedna obolio je od infekcije.

Kralj Harald je najstariji živući monarh u Europi. Zadnjih je godina više puta hospitaliziran zbog infekcija, a bio je podvrgnut i operaciji srca.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene