Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Nisam ubio Britt Lapthorne'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi, 23-godišnji Dominic Dabrowiecki, kojeg je anonimna osoba poznata samo kao 'Crveni Leon' istaknula kao mogućeg krivca za smrt Britt Lapthorne, zanijekao je da ima veze s time i izrazio frustraciju što mediji špekuliraju njegovim imenom, a da mu se policija uopće nije obratila.

Dominic Dabrowiecki proveo je posljednja tri dana Brittinog životu s njom i društvom koje je fatalne noći otišlo na zabavu u dubrovački klub.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nalazi stručnjaka donose novu teoriju Britt je u more bačena s utezima? Slika nije dostupna Potvrdili nalaz hrvatskih kolega Ni autralski patolozi ne znaju je li Britt Lapthorne ubijena

Putem Facebooka je Dabrowiecki prekinuo šutnju i poručio kako smatra nepodnošljivim da mu se stalno javljaju novinari, ali ne i policija. Potvrdio je da ga nisu kontaktirali ni hrvatski istražitelji.

Dominic je novinaru jednog australskog lista izjavio kako su netočni napisi da se iz kluba Fuego vratio u 7 sati ujutro.

>> Pronađena ključna svjedokinja u slučaju Lapthorne

>> Otac Dale: Moja je kći vjerojatno ubijena

>> Pronađeno tijelo ipak je Britt; ocu pozlilo!

Kao što sam već ranije rekao jednom novinaru, Britt sam posljednji puta vidio oko 3 sata ujutro, a ja sam se u hostel vratio u 4. Nakon toga sam napustio hostel i otpratio prijatelja kući i to je vjerojatno razlog što je netko tko me vidio zaključio da sam se iz kluba vratio u 7 ujutro, tvrdi Dominic.

Dominic kaže kako ga frustrira što ga policija ne kontaktira U međuvremenu, Dale i Darren, otac i brat nesretne djevojke vratili su se s njezinim tijelom u Australiju. Putovanje su opisali kao traumatično. Brittino tijelo bit će upućeno na novu obdukciju. Dale je, prenose australski mediji, bio potpuno miscrpljen.

'Bilo je jako teško. Darren i ja bili smo sretni što se svo troje vraćamo kući, ali bilo je traumatično', izjavio je Brittin otac i naglasio kako najteži dio tek slijedi.

'Moja se supruga očajnički bori, zaista daje sve od sebe. Bile su najbolje prijateljice, majka i kći'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene