Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nisu nam bili dobri'

Je li Josip Perković progovorio o ubojici Stjepana Đurekovića?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nitko iz Hrvatske nema problema s tim koga je Josip Perković mogao spomenuti kao potencijalnog ubojicu Stjepana Đurekovića, jer nitko nije sudjelovao u toj operaciji smatra njegov odvjetnik Anto Nobilo.

Nakon što je Josip Perković rekao kako zna tko je ubojica Stjepana Đurekovića, njegov odvjetnika Anto Nobilo kaže kako u odvjetništvu nije govorio o tome, te kako nije njihov posao da daju takve informacije, već da dokažu da Perković to nije učinio.

Pročitajte i ovo Nika Shakarami mučan slučaj Procurili tajni dokumenti - Niku (16) ubili su policajci: Strpali su je u hladnjaču, seksualno zlostavljali i bacili na ulicu Slika nije dostupna Sve po zakonu Državno odvjetništvo se neće žaliti na odluku da se Mustača ne izruči zbog zastare

'Prvo moramo vidjeti što će se sada dogoditi. Gospodin Perković mora znati hoće li biti u Njemačkoj ili Hrvatskoj. Drugo, ne znamo hoće li biti ukinuta zastara. Ako on ne bude izručen Njemačkoj, a bude ukinuta zastara, možda Državno odvjetništvo pokrene postupak. U ovom trenutku to i se ne isplati raditi, kad imate zastaru. Nijemci nisu zaslužili, nisu nam bili dobri, pa nisu zaslužili da im damo informaciju', rekao je Nobilo.

Ispovijest čovjeka koji je posvađao Njemačku i Hrvatsku

Uhićen Josip Perković! Odvjetnik Nobilo kaže: 'Protivi se izručenju iz tri razloga'

Evo što svjetski mediji pišu o uhićenju Perkovića!

'Hrvatska služba nije sudjelovala u toj akciji, apsolutno. Prema tome, nitko iz Hrvatske nema problema s tim. Nije naše da razotkrivamo i pokazujemo tko je što napravio. Naše je da dokažemo da Perković nije kriv. Tu ćemo napraviti neki balans. Dat ćemo dovoljno informacija da se vidi da on to nije, a sad tko je - to nije naš posao', kaže Nobilo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene