Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rudić pokazivao ogrebotine na ramenu

‘Marijana Petir gazi preko leševa da ostvari ambicije'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamjenik županice Sisačko-moslavačkae Andrija Rudić rekao je kako su optužbe Marijane Petir da ju je fizički napao i ozlijedio na stubištu lažne, navevši da je ‘bilo obratno’ i da je ona njemu nanijela modricu koju je i pokazao.

Rudić je na konferenciji za novinare ispričao kako je ‘on pomagao vijećnici HNS-a Begić kad je vidio da se ona ne može popeti uza stube’, te da se ‘Petir gurala između njih i ogrebla ga po ramenu’. ‘Pogriješio sam što odmah nakon skupštine nisam otišao u bolnicu’, naglasio je Rudić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ipak najblaža opomena Časni sud HSS-a opomenuo Marijanu Petir Slika nije dostupna Smjena s mjesta predsjednice Kluba HSS-a 'Pod starom predsjednicom nismo radili kako je zamišljeno'

Marina Lovrić i HSS-ovka Marijana Petir u žaru su prepucavanja. Optužbe da je kupila 1.500 jaja županijskim novcem Lovrić odlučno odbija. Tvrdi da su računi krivotvoreni i da Marijana Petir iznosi laži i objede. Lovrić je dodala kako ‘nije vršila pritisak na vijećnicu HNS-a Mirjanu Begić ni na utemeljiteljskoj sjednici skupštine, niti kad ju je posjetila u bolnici’.

>> Petir i Šantek: Marina Lovrić preko leševa pokušava doći do cilja

Također je odbacila optužbe da je ‘na račun županije financirala vjenčanje svog sina. ‘Ne postoji osoba koja može posvjedočiti da sam ja vršila pritisak na vijećnicu HSS-a Mirjanu Begić, već sam joj pomagala i pitala treba li zvati hitnu pomoć jer joj nije bilo dobro’, rekla je Lovrić-Merzel. Također je odbacila izjave potpredsjednice HSS-a Petir da je išla u sisačku bolnicu vijećnici Begić i vršila pritisak na nju da podnese ostavku na dužnost županijske vijećnice, ocijenivši da su to prestrašne optužbe, da je vijećnicu Begić u bolnici posjetila kao županica i da nijednom riječju nije spomenula njezinu ostavku.

'Marijana Petir gazi preko leševa da ostvari svoje ambicije i interese. Ona je sramota hrvatske politike i više na nju neću trošiti nijednu riječ’, rekla je županica te dodala kako Petir treba potražiti liječničku pomoć.

'Nevjerojatan mobing nad HSP-ovim vijećnicima’

I Sisački HSP-ovac Željko Kardaš odbacio je optužbe Marijane Petir o političkoj trgovini između županice Marine Lovrić i HSP-ovih županijskih vijećnika, istaknuvši kako je HSP, nakon više neuspjelih pokušaja dogovora s koalicijom oko HDZ-a i ‘destruktivna djelovanja Marijane Petir’, odlučio programski poduprijeti županicu Lovrić.Kardaš je Marijanu Petir prozvao za ‘nevjerojatan mobing nad HSP-ovim vijećnicima’.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene