Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kerumove prognoze

'Nevenka bi mogla u Vladu, ona je vrhunski računovođa i temeljita žena'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnik Željko Kerum nakon sklapanja predizborne koalicije s HDZ-om, objasnio je kako je i zašto do toga došlo.

U intervjuu za Radio Split Željko Kerum jučer je rekao kako je jedan od glavnih motiva za zajednički izlazak s HDZ-om na izbore, bila prognoza da će Kukuriku koalicija odnijeti 2/3 glasova.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."

'To nije dobro za narod ni za državu. To je najbitniji razlog. Ako se radi o 2/3 glasova, tu se mogu mijenjat zakoni i ustav. Svatko tko voli domovinu i obitelj tu je morao reagirati', rekao je Kerum i objasnio zašto je baš u ovo za njih najteže doba, odlučio stati uz HDZ.

'Kada gledam utakmicu, ja uvijek navijam za slabijeg, a sada je HDZ slabiji od Kukuriku koalicije. Ja uvijek navijam za slabije, takav sam, ne interesira me ideologija. Već je došlo do ruganja, da će pobijediti Kukuriku koalicija, pa je u meni proradio ponos, dišpet, ja tvrdim da mi pobjeđujemo u 9. i 10. izbornoj jedinici', rekao je Kerum.

Dodao je kako je uvjeren da bi sam bolje prošao na izborima, ali je svjestan i da bi mogao izgubiti 10-ak tisuća glasova koji pripadaju one tko je prvi.

Ako se ostvare gradonačelnikove dobre prognoze u Saboru će uz njega sjediti i Nevenka Bečić i Petroslav Sapunar. Sebe Kerum ipak ne vidi u Vladi. 'Ja sigurno ne bih bio, ali Nevenka bi mogla. Ona je vrhunski računovođa i knjigovođa, ona je temeljita žena, nije tip fajtera kao što sam ja', zaključio je Kerum.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene