Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na Murteru nestala Slovakinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Policijskoj postaji u Vodicama 48-godišnji slovački državljanin danas je oko 11,30 sati prijavio nestanak svoje 48-godišnje supruge, koja se sinoć iz kafića u mjestu Murteru udaljila u nepoznatu smjeru.

'Po suprugovoj prijavi bračni je par sinoć do 22 sata bio u kafiću 'Kezo' u Murteru, nakon čega je nestala žena otišla iz kafića i udaljila se u nepoznatu smjeru', stoji u priopćenju iz šibensko-kninske Policijske uprave.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mještanin pronašao tijelo Traperice na lešu pronađenom u moru? Slika nije dostupna Nestala Slovakinja Policija pretražuje i podmorje oko Murtera

Policija navodi da je bračni par u Hrvatsku došao jučer te da borave u marini 'Hramini' u Murteru.

Odmah nakon zaprimljene dojave na mjesto događaja poslani su policijski službenici, a u potragu se uključilo više djelatnika koji pretražuju mjesto Murter i priobalni dio otoka. Sve policijske uprave u Hrvatskoj obaviještene su o nestanku 48-godišnje žene.

Kako je priopćila šibenska policija, riječ je o ženi srednje tjelesne građe, visoke oko 160 centimetara, plave valovite kose do ramena, koja je bila odjevena u zelenu jaknu-šuškavac i traperice, a uza se je imala crvenu ručnu torbicu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene