Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na mjesnom groblju pronađeni tragovi krvi nestale Slovakinje?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija i dalje traga za 48-godišnjom slovačkom državljankom Vierom Malovikovom koja je nestala na otoku Murteru. Prema najnovijim neslužbenim informacijama na mjesnom su groblju pornađeni tragovi krvi.

Postoji bojazan da pronađena krv ima veze s nestankom Slovakinje, pa je poslana na analizu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ponovno posvetiti ili ne? Panika nakon seksa u crkvi: Muškarac na sudu, svećenici vijećaju što napraviti s oltarom Slika nije dostupna Mještanin pronašao tijelo Traperice na lešu pronađenom u moru?

Vezano za Vierin nestanak, navodno su ribari jučer primjetili u moru kako pluta nešto zeleno,ali im to u tom trenutku nije bilo sumnjivo. Kada su danas u novinama pročitali da je žena na sebi imala zelenu vestu, to su prijavili policiji.

U potragu koja će danas trajati do 16 sati uklljučio se i GSS. Također, neslužbeno doznajemo i da se nestala Slovakinja raspitivala među mještanima za marinu, pa postoji mogućnost da ju je netko uputio prema marini u Betini ili Pirovcu.

Vierin nestanak prijavio je jučer ujutro njezin 48-godišnji suprug.

'Potraga je nastavljena jutros u 8 sati, a uz brojne policijske snage na području otoka Murtera u pretraživanju akvatorija sudjeluju policijski brodovi s roniocima i zračne snage, odnosno helikopter', doznaje se u Operativnom dežurstvu PU Šibensko-kninske.

U sklopu policijskih izvidnih radnji zatraženo je i izvršeno lociranje posljednjeg signala mobilnog uređaja nestale Slovakinje. 

>> Na Murteru nestala Slovakinja

Viera Malovikova udaljila se u nepoznatom smjeru 31. listopada oko 22 sata iz jednog kafića na području mjesta Murter, gdje je bila zajedno sa svojim suprugom. Sutradan on je prijavio policiji njen nestanak.

Viera Malovikova srednje je tjelesne građe, visoka je oko 160 centimetara, ima plavu valovitu kosu do ramena, a u vrijeme nestanka bila je odjevena u zelenu jaknu-šuškavac i traperice, te je uza se imala crvenu ručnu torbicu.

Slovački supružnici borave na Murteru, a smješteni su u marini 'Hramina'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene