Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Potraga za nestalom Slovakinjom bezuspješna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ni drugi dan potrage za 48-godišnjom slovačkom državljankom Vierom Malovikovom, koja je nestala na Murteru 31. listopada, nije dao rezultata.

U potrazi su sudjelovala 23 policajca, 13 pripadnika Gorske službe spašavanja te 30 članova murterskoga Lovačkog društva 'Kamenjarka', doznaje se u Operativnom dežurstvu šibensko-kninske Policijske uprave. 

Pročitajte i ovo Arian U Njemačkoj Velika potraga za nestalim autističnim dječakom (6): Arian ne reagira na verbalne pozive, policija morala posegnuti za kreativnim mjerama Danka Ilić tijelo nije pronađeno Rekonstrukcija monstruoznog ubojstva malene Danke: Ovo je i dalje najveća enigma

Pregledano je područje oko mjesta Murtera te dio murterskog podmorja. 

Ronioci s jednoga policijskog broda koji je bio uključen u potragu više su puta zaronili na području Marine 'Hramina', Murtera i Betine. U potrazi je sudjelovao i helikopter GSS-a. 

>> Na mjesnom groblju pronađeni tragovi krvi nestale Slovakinje?

Nestanak 48-godišnje Slovakinje prijavio je njezin muž 1. studenoga, nakon što se dan ranije oko 22 sata udaljila u nepoznatom smjeru iz restorana 'Kezo' u Murteru.

Viera Malovikova srednje je tjelesne građe, visoka je oko 160 centimetara, ima plavu valovitu kosu do ramena, a u vrijeme nestanka bila je odjevena u zelenu jaknu-šuškavac i traperice te je uza se imala crvenu ručnu torbicu.

Slovački bračni par boravi na Murteru, a smješteni su u Marini 'Hramina'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene