Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moli se pomoć

Nestala Mina (18) iz Rijeke: Mladoj reprezentativki izgubio se svaki trag

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada nogometašica nestala je 26. lipnja.

Nestala je 18-godišnja Mina Mehmedović iz Rijeke. Nema je od 26. lipnja, kada se udaljila s adrese Plase 25. Mina je visoka 155 centimetara, ima kestenjaste oči, ravnu crnu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Nestali djed - 1 Bio maskiran u mušketira Muškarca (82) nema gotovo dva mjeseca: Obitelj u očaju zato što je teški bolesnik, a nije popio lijekove

Mole se svi koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj djevojci da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu policiju na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

 

Molimo da ukoliko netko ima informacije da se javi u inbox ili Policijskoj upravi Rijeka, ili na br. 192.

Posted by Ženski nogometni klub Rijeka - Jack Pot on 10. srpanj 2015

Djevojka je članica Ženskog nogometnog kluba Rijeka - Jack Pot te je reprezentativka Hrvatske ženske nogometne reprezentacije U-19.

Nestanak su prijavili roditelji koji su je navodno već bezuspješno pokušali naći i u Zagrebu i okolici - svugdje gdje se nagađalo da bi moglo biti tragova nestale djevojke. Kontaktirali smo i predsjednicu Mininog kluba Jelenu Jurić u nadi da se prikupe dodatne informacije koje bi mogle pomoći u potrazi.

'Mina je inače odgovorna i vedra djevojka, i svi su jako zabrinuti', kaže Jurić.

Kako je to uobičajeno, u lokalnom mjestu počele su se širiti razne teorije o Jeleninom nestanku, no najčešća je da je možda otišla s dečkom.

'Ona navodno jest upoznala jednog dečka koji je porijeklom iz Srbije, no nitko zapravo ne zna je li moguće da bi tako nešto napravila. Nitko od njezinih prijateljica se, koliko znamo, nije javio policiji da nešto znaju', kaže zabrinuta Jelena koja naglašava da ne zna je li istina da je Mina otišla u Srbiju, ali da bi svaka informacija od njezinih prijatelja mogla biti korisna policiji i zabrinutim roditeljima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene